mobile menu icon

Viden, vilje og dynamisk samarbejde

Sådan fødes nogle af verdens mest effektive
isoleringsmaskiner

I 2012 blev Isoleringsmaskinen ApS stiftet af far og søn; Lars og Tommy Christiansen. Virksomheden startede med at importere og distribuere professionelt isoleringsudstyr til danske håndværkere.

Markedet skulle dog vise sig at have et stort behov for isoleringsmaskiner. Og da efterspørgslen på stærkere og mere effektive modeller steg kraftigt, besluttede vi at tiden var inden til at arbejde med at udvikle maskinerne selv. På den måde kunne vi tilgodese de behov vi mødte i hverdagen.

Vi startede med at udvikle IsoPro1 100. Den miderste af det nu 3 typer isoleringsmaskiner.

Med stor fokus på effektivitet, styrke og brugervenlighed udviklede vi markedest kraftigste 230 volt maskine (10 ampere) IsoPro1 1000. Og herfra er det gået stærkt.
Modellerne der nu tæller IsoPro1 300/1000 og 2800 er gennemprøvede og testet. De er udviklet gennem et fantastisk lokalt samarbejde. HELE maskinen er produceret i Danmark. Alle dele er leveret af lokale samarbejdspartnere. Det giver forståelse for hinanden, for deadlines og for det fælles ønske om høj kvalitet og dansk standard.

Sidenhen har også den mest effektive vakuum støvsuger på markedet set dangens lys. Den er ligeledes udviklet af Lars Christiansen og produceres også i Danmark. Den er beregnet til industri og byggeri.

Efterspørgslen på såvel vakuun-sugeren og isoleringsmaskinerne er stor, og vi glæder os over at de kompetencer og den viden vi ligger inde med kan kombineres med det dynamiske og gode lokale samarbejde.

Hos Isoleringsmaskinen lægger vi stor vægt på personlig service og alle maskiner leveres og opstartes i samarbejde med kunde eller dennes medarbejdere. Som kunde tilbydes du desuden et gratis kursus i maskinens teknik, brug og vedligeholdelse.

Vi sælger alle reservedele og tilbehør og står ALTID klar med svar, hvis du som kunde har spørgsmål eller brug for vejledning.

1. januar 2018 vækstede Isoleringsmaskinen ApS og blev til Isoleringsmaskinen A/S. Flere medarbejdere står nu klar til at servicere vores mange kunder.

Om os

Vores isoleringsmaskiner er udviklet af håndværkere - til håndværkere.

Du er altid velkommen til at kontakte os
Salg og service: Lars Christiansen: (+45) 31 36 62 86
Salg og eksport: Per Funch: (+45) 31 36 62 87
Email: iso@isoleringsmaskinen.dk

Nogle af verdens mest effektive isoleringsmaskiner er fra Danmark!

Det kræver det bedste udstyr, hvis man skal have en god forretning ud af at foretage hulmursisolering og andre typer isolering. Med en isoleringsmaskine eller indblæsningsmaskine når man hurtigt og effektivt ud i de sværeste afkroge og sikrer det optimale resultat.

Den danske virksomhed Isoleringsmaskinen A/S udvikler og producerer nogle af de mest effektive maskiner på markedet samt naturligvis udstyr som slanger, samlestykker, reduktionsrør og ikke mindst de vigtige dyser, der muliggør hulmursisolering med mindst muligt indgreb i bygningen.
En isoleringsmaskine eller indblæsningsmaskine fra Isoleringsmaskinen A/S. er derfor altid konstrueret ud fra følgende målsætninger:

 • Højest mulige drifttid til sikring af det højeste udbytte
 • Færrest mulige bevægelige dele og dermed færre reparationer
 • Størst mulige fleksibilitet til at klare de fleste opgaver
 • Optimal transportering, ergonomi og brugervenlighed

Med en indblæsningsmaskine eller isoleringsmaskine fra Isoleringsmaskinen A/S. er du sikret professionel support og service fra en sjællandsk virksomhed.

Maskinerne der
BLÆSER MED ALLE
TYPER GRANULAT

Kort fortalt

 • Vores maskiner blæser med alle typer granulat
 • Vi er erfarne isolatører
 • Vi har egne servicemontører
 • Vi leverer altid maskinen igangkørt og afprøvet hos kunden
 • Vi kan tilbyde en totalløsning med isoleringsmaskine, tilbehør samt trailer med dit logo
 • Vi afholder gratis kursus i vores showroom
 • Vi har et stort udvalg i tilbehør
 • Vi har det helt rigtige sikkerhedsudstyr
Læs mere

Kontakt

Send
Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.