Blogoversigt - Vores viden om isolering - Isoleringsmaskinen

Viden om isoleringsteknik og isoleringsmaskiner

Her kan du læse, imens vi deler ud af vores viden omkring isoleringsmaskiner og praksis bag dem. Vi ønsker at informere og dele læringen om maskinerne og isolering. Som producenter af nogle af de bedste maskiner på markedet, ønsker vi at være eksperter og oplære vores kunder, til at blive eksperter inden for faget. Så det ikke blot bliver nemmere at isolere med vores maskiner, men at der også isoleres korrekt og effektivt.

Har du et spørgsmål til Isoleringsmaskinen?

Så vil vi meget gerne hjæle dig med rådgivning eller vejledning til at finde den rette maskine for dig.

Isoleringsteknik er sikkerhed, korrekt brug og effektivitet

Vores mål er at gøre isolering til en leg. For på den måde at kunne spare vores kunder og deres kunder, tid og penge. Derudover er sikkerhed, en vigtig del af læringen. Isoleringsmaskiner skærer kraftigt ned på tiden det tager at isolere, men det gør også at der skal arbejdes med sikkerhed for øje. Maskinerne begrænser mængden af fysisk hård arbejde, hvor sikkerhedsdelen, begrænser risikoen for at begå ærgerlige fejl og at sætte sig selv i situationer, der over længere perioder, kan have helbredsmæssige konsekvenser. Derfor adviserer vi korrekt beskyttelse og at bruge specifikke teknikker, når vores isoleringsmaskiner er i brug.

Hos Isoleringsmaskinen A/S har vi nogle af de mest effektive isoleringsmaskiner i verden. Når du køber din isoleringsmaskine hos os, køber du samtidig direkte hos producenten, og får derfor mest maskine for pengene.

Hos Isoleringsmaskinen A/S samarbejder vi med flere leasingselskaber. Vi hjælper dig gerne med at ansøge om leasing af dit nye udstyr.

Hos Isoleringsmaskine A/S  producerer vi en effektiv vakuumsuger til fjernelse af isolering- og byggeaffald.

ISOPRO1 VAC er en robust vakuumsuger til den professionelle isolatør, entreprenør og nedriver. Maskinen er designet til hurtig og sikker fjernelse af isoleringsgranulat, isolerings­­batts, leca og byggeaffald fra lofter, etage­­adskillelser og hulmure etc. Maskinen er velegnet til oprydning efter brand og vandskade. Materiale beregnet til genbrug kan trans­porteres direkte ind i en isolerings­maskine, og affaldsmaterialer kan blæses direkte i sække eller container.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage