Om os - læs om vores historie og værdier - Isoleringsmaskinen
Salg og service: (+45) 31 36 62 86

Om os - Viden, vilje og dynamisk samarbejde

Sådan fødes nogle af verdens mest effektive isoleringsmaskiner

I 2012 blev Isoleringsmaskinen ApS stiftet af far og søn; Lars og Tommy Christiansen. Virksomheden startede med at importere og sælge professionelt isoleringsudstyr til danske håndværkere.

Markedet skulle dog vise sig at have et stort behov for isoleringsmaskiner. Og da efterspørgslen på stærkere og mere effektive modeller steg kraftigt, besluttede vi at udvikle maskinerne selv. På den måde kunne vi imødekomme de behov vores kunder oplevede i hverdagen.

Vi startede med at udvikle ISOPRO1 1000, den mellemste af vores 3 typer isoleringsmaskiner. Med stor fokus på effektivitet, styrke og brugervenlighed udviklede vi markedets kraftigste 230 volt maskine (10 ampere) ISOPRO1 1000. Siden er det gået rigtig stærkt. Modellerne der nu tæller ISOPRO1 300 / 1000 og 2800, er alle gennemprøvede og testet til de behov, vores håndværkere efterspørger.

Sidenhen har også den mest effektive vakuum-støvsuger på markedet, ISOPRO1 VAC set dagens lys. Den er ligeledes udviklet af Isoleringsmaskinen A/S og produceres også i Sorø. 

Den er beregnet til industri og byggeri.

Maskinerne er udviklet gennem et fantastisk lokalt samarbejde og maskinerne bliver alle produceret i Sorø. Alle dele er leveret af danske samarbejdspartnere. Det giver en god forståelse for hinandens kompetencer, for deadlines og for det fælles ønske om høj kvalitet, efter høj dansk standard.

Hos Isoleringsmaskinen lægger vi stor vægt på personlig service og alle maskiner leveres og opstartes i samarbejde med kunden eller dennes medarbejdere.  Som kunde tilbydes du desuden et gratis kursus i maskinens teknik, brug og vedligeholdelse.

Vi sælger alle reservedele og tilbehør og står ALTID klar med svar, hvis du som kunde har spørgsmål eller brug for vejledning.

januar 2018 vækstede Isoleringsmaskinen ApS kraftigt og blev til Isoleringsmaskinen A/S. I den forbindelse er der ansat flere medarbejdere, klar til at servicere vores mange kunder. 

Isoleringsmaskinen A/S er i dag ejet af Lars Christiansen og Per Funch

Isoleringsmaskinen A/S - isoleringsmaskinen.dk
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage