IsoPro serien → Til indblæsning af isolering → Kontakt os her
Salg og service: (+45) 31 36 62 86

Isoleringsmaskiner

Er du på udkig efter effektive isoleringsmaskiner til opgaver i dit firma. Tag et kig på vores udvalg i IsoPro serien og kontakt os for mere information og muligheder.

Dansk produceret indblæsningsmaskine på hjul, der med sin lette konstruktion er velegnet til transport i din bil eller trailer. Mindste maskine i IsoPro serien, men særdeles robust og velegnet som udlejningsmaskine, samt til håndværkeren med mindre isoleringsopgaver. Maskinen benytter kun 230V (10 ampere)

DKK 32,500,-

Isoleringsmaskinen er fremstillet til den travle håndværker. Maskinen er transportabel med store hjul. Den er brugervenlig og effektiv. Markedets kraftigste 230 volt maskine (13 ampere) med én blæser.

DKK 56.800,-

Isoleringsmaskinen for den professionelle isolatør / håndværker. ISOPRO1 2800 kan anvende alle typer granulater. Maskinen benytter 230 Volt (2 x 13 ampere) og har stor kapacitet med bred materialeskuffe.

DKK 81.900,-

Ny Dansk produceret isoleringsmaskine til den professionelle isolatør/entreprenør. Maskinen er udviklet med en stor airlock, 3 snegle som river og flytter granulatet med stor hastighed. Maskinen leveres med 1 turbo ringkammerblæser, samt 2 finrivere over airlock.

DKK 131.500,-

ISOPRO1 VAC er en robust vakuumsuger til den professionelle isolatør, entreprenør og nedriver. Maskinen er designet til hurtig og sikker fjernelse af isoleringsgranulat, isolerings­­batts, leca og byggeaffald fra lofter, etage­­adskillelser og hulmure etc. Maskinen er velegnet til oprydning efter brand og vandskade. Materiale beregnet til genbrug kan trans­porteres direkte ind i en isolerings­maskine, og affaldsmaterialer kan blæses direkte i sække eller container.

DKK 38.500,-

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage