Isoleringsmaskiner - ISOPRO - Danskproduceret i høj kvalitet

Danmarks billigste isoleringsmaskiner

Er du på udkig efter effektive isoleringsmaskiner til opgaver i dit firma. Tag et kig på vores udvalg i IsoPro serien eller kontakt os for mere information og muligheder.

Hvilken maskine passer til dig?

Dansk produceret isoleringsmaskine på hjul, der med sin konstruktion let transporteres rundt i din bil eller trailer. Det er den mindste maskine i Isopro serien, men den er særdeles robust og velegnet til håndværkeren med mindre isoleringsopgaver, samt som udlejningsmaskine. Bruger kun 230V (10 ampere)

Anbefalet til: Udlejning og nyopstartede

27.900,-
553,-/md

Isoleringsmaskinen er fremstillet til den travle håndværker. Maskinen er transportabel med store hjul. Den er brugervenlig og effektiv. Markedets kraftigste 230 volt maskine (13 ampere) med én blæser.

Anbefalet til: Håndværkeren

49.900,-
990,-/md

Isoleringsmaskinen for den professionelle isolatør / håndværker. ISOPRO1 2800 kan anvende alle typer granulater. Maskinen benytter 230 Volt (2 x 13 ampere) og har stor kapacitet med bred materialeskuffe.

Anbefalet til: Entreprenøren

69.900,-
1.384,-/md

Ny Dansk produceret isoleringsmaskine til den professionelle isolatør/entreprenør. Maskinen er udviklet med en stor airlock, 3 snegle som river og flytter granulatet med stor hastighed. Maskinen leveres med 1 turbo ringkammerblæser, samt 2 finrivere over airlock.

Anbefalet til: Industri & større opgaver

129.900,-
2.572,-/md

ISOPRO1 VAC er en robust vakuumsuger til den professionelle isolatør, entreprenør og nedriver. Maskinen er designet til hurtig og sikker fjernelse af isoleringsgranulat, isolerings­­batts, leca og byggeaffald fra lofter, etage­­adskillelser og hulmure.

Anbefalet til: Alle

35.000,-
693,-/md

I vores webshop kan du købe tilbehør og reservedele til at vedligeholde din isoleringsmaskine.

Hvad er en isoleringsmaskine?

Isoleringsmaskiner er specialiserede maskiner, der bruges til at installere isolering i boliger, erhvervsbygninger og industrielle faciliteter. Disse maskiner spiller en afgørende rolle i byggebranchen og renoveringsprojekter ved at effektivisere processen med at lægge isolering og forbedre bygningens energieffektivitet.

Funktionsmåde

Isoleringsmaskiner fungerer typisk ved at føde isoleringsmaterialet gennem en slange, hvor det derefter bliver blæst eller sprøjtet ind i vægge, lofter eller gulve. Nogle maskiner kommer med justerbare indstillinger, der tillader kontrol over mængden og hastigheden af det materiale, der bliver installeret.

Vi uddanner i at bruge Isoleringsmaskinerne

Vi tilbyder uddannelse i korrekt brug af maskinerne, i sikkerhed omkring brugen af maskinen og i sikkerhedsudstyr, der skal bruges ved anvendelsen af maskinen. Kontakt os for at høre mere.

Fordele

  • Effektivitet: Maskinerne kan dække store områder i en kortere tidsperiode sammenlignet med manuel installation.

  • Ensartethed: De sikrer en mere jævn fordeling af isoleringsmaterialet, hvilket kan forbedre bygningens samlede energieffektivitet.

  • Fleksibilitet: Med forskellige typer og modeller af maskiner til rådighed kan installatører vælge det mest egnede udstyr til et specifikt projekt.

Hos Isoleringsmaskinen A/S har vi nogle af de mest effektive isoleringsmaskiner i verden. Når du køber din isoleringsmaskine hos os, køber du samtidig direkte hos producenten, og får derfor mest maskine for pengene.

Hos Isoleringsmaskinen A/S samarbejder vi med flere leasingselskaber. Vi hjælper dig gerne med at ansøge om leasing af dit nye udstyr.

Hos Isoleringsmaskine A/S  producerer vi en effektiv vakuumsuger til fjernelse af isolering- og byggeaffald.

ISOPRO1 VAC er en robust vakuumsuger til den professionelle isolatør, entreprenør og nedriver. Maskinen er designet til hurtig og sikker fjernelse af isoleringsgranulat, isolerings­­batts, leca og byggeaffald fra lofter, etage­­adskillelser og hulmure etc. Maskinen er velegnet til oprydning efter brand og vandskade. Materiale beregnet til genbrug kan trans­porteres direkte ind i en isolerings­maskine, og affaldsmaterialer kan blæses direkte i sække eller container.

Har du et spørgsmål til Isoleringsmaskinen?

Så vil vi meget gerne hjæle dig med rådgivning eller vejledning til at finde den rette maskine for dig.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage